Tuin klaarmaken voor de zomer: transformatie en afwerking met klinkers - Bouwmaterialen Pauwels
Tuin klaarmaken voor de zomer: transformatie en afwerking met klinkers - Bouwmaterialen Pauwels

Stijlvolle vormgeving

klinkers_pauwels

Met de zomer in aantocht kriebelt het om de tuin helemaal af te werken. Heerlijk in het zonnetje klussen en van de tuin een klein paradijsje maken is voor velen een moment van rust. Om terras, tuinpaden of de oprit helemaal op punt te zetten, bestaat er een breed scala aan mooie producten die bij de stijl en de sfeer van uw tuin passen. Bij Bouwmaterialen Pauwels vindt u onder meer:

  • natuursteen
  • betonklinkers
  • terrastegels
  • siergrind
  • kleiklinkers

Kleiklinkers of betonklinkers

Betonklinkers en kleiklinkers zijn erg neutraal qua stijl. Zo zijn ze makkelijk te combineren met elk type tuin. Van strak modern tot landelijk, klinkers zijn steeds een stevige en veilige keuze. Indien u graag het gebruiksgemak van klinkers wenst, maar liever een unieke uitstraling wilt, dan kunt u experimenteren met patronen en vormen om een eigen look te creëren. Beton- en kleiklinkers zijn ideaal voor oprit of terras en in combinatie met een schanskorf verlenen ze structuur en privacy aan de tuin.

Natuursteen en siergrind

Natuursteen is doorgaans iets duurder dan klinkers. Het is een type tegel dat meteen cachet brengt aan de tuin. Natuursteen wordt vaak gekozen in landelijke tuinen, maar kan zeker ook in een strakke tuin gelegd worden. Natuursteen in combinatie met siergrind brengt authenticiteit in uw tuin en is prachtig om te gebruiken voor borders of rond een vijver, tuinpaden en voor een mooi zonnig terras. Siergrind is een voordelige, onderhoudsvriendelijke en waterdoorlatende oplossing, met heel wat keuzemogelijkheden in kleur.

Terrastegels

terras_tegels_pauwels

Terrastegels kennen een ware opmars en producenten zorgen ook voor een steeds uitgebreider assortiment. U kunt kiezen voor klassieke terrastegels in alle vormen, kleuren en patronen. Alsmaar populairder zijn de terrastegels met houtstructuur die eruitzien als een planken vloer. Terrastegels zijn ontzettend makkelijk in onderhoud en efficiënt om aan te leggen. Omdat er zo’n breed arsenaal aan motieven is, vindt iedereen de perfecte terrastegel voor zijn of haar tuin.

Met de zomer voor de deur is het moment aangebroken om uw tuin te transformeren in een prachtig en functioneel hemelrijk. Natuurtegels, terrastegels, klei- of betonklinkers, wat u ook wenst, Bouwmaterialen Pauwels uit Geel heeft het beste aanbod voor uw tuin. Kom zeker eens een kijkje nemen.