Lees meer

Tuin/Tegels

Natuursteen

Zowel Vietnamese als Chinese natuursteen in zowel blauwe hardsteen als graniet. Wanneer deze tegels door het gebruik word gepatenteerd verzacht het oppervlakte en krijgt een subtiele blauwe kleur.

www.marchalls.com

Terrastegels

Voor terrastegels hebt u bij Pauwels een uitgebreide keuze in natuursteen-keramische en of betontegels.

De meeste tegels dragen het Benor-keurmerk waardoor ze beantwoorden aan de Belgische normen.

www.marshalls.com

www.marlux.com

www.ebema.be

Kleiklinkers

Kleiklinkers worden vervaardigd ui gebakken klei. Qua samenstelling en structuur komen ze overeen met handvorm gevelsteen. Een grotere slijtvastheid en duurzaamheid wordt verkregen door toevoeging van extra stoffen aan de klei. Voordelen van kleiklinkers:

  • 100% natuurlijk en milieuvriendelijk product .
  • Kleiklinkers zijn gebakken uit superieure klei en bevatten geen schadelijke elementen voor het milieu.
  • Vanwege de herbruikbaarheid zijn kleiklinkers nooit afval.
  • 100% kleurvast en duurzaam. De stenen zijn door en door in de massa gekleurd. Dit betekent nooit kleurverlies, en zelfs met de tijd toenemende kleurintensiteit, die de bestrating een blijvend en tijdloos karakter geeft.
  • Ultra-lage porositeit
  • Kleiklinkers worden gebakken tussen 1000°-1200°.Eenmaal gebakken zijn ze duurzaam en haast ondoorlatend.
  • Weinig gevoelig voor mos-en algenvorming.
  • Onderhoudsvriendelijk. Ze zijn weinig gevoelig voor mos-en algenvorming en dus makkelijk in onderhoud. Een eenmalige onderhoud per jaar met eventueel hogedrukreiniger volstaat om zo goed als nieuw uit te zien.
  • Kleiklinkers = mooier met de jaren.

www.wienerberger.be/bestrating

www.desaegher.be

www.vandemoortel.be

Betonklinkers

Bij Pauwels vindt u een uitgebreide keuze aan betonklinkers namelijk ongetrommelde – zacht getrommelde – getrommelde en uitgewassen of gewaterstraalde betonklinkers. Door het aanbod van de verschillende kleuren is er voor ieder wat wils. Omdat er steeds meer verharding komt door bebouwing,heeft regenwater steeds minder de kans om door te dringen in de ondergrond. Daarom zijn er waterdoorlatende en waterpasserende klinkers op de markt  Het water infiltreert langzaam in de bodem doordat de betonklinkers een open structuur hebben. Steeds een groot aanbod in loten betonklinkers:

www.ebema.be

www.marshalls.com

www.marlux.be

www.facadebeton.nl

www.coeck.be

Siergrind/schanskorven/grindstabilisatiematten

Verschillende soorten sierkiezels in diverse kleuren en grootes en deze worden in combinatie gebruikt met de grindstabilisatiematten of ook wel honinggraatmatten genoemd.

De schanskorven kunnen zowel in bouwpakket als in volledig afgewerkte panelen aangeleverd worden.

En dit ook in verschillende hoogtes.

Voor de opvulling hebben wij eveneens verschillende soorten en kleuren.

www.eccoproducts.eu

www.marshalls.com

www.acogarden.be

Afwerkingsmaterialen

Onder afwerkingsmaterialen verstaan we o.m palisades en boordstenen. En dit in verschillende afmetingen ,afwerkingen,vormen en kleuren. Dit zijn de producten die het verschil maken en je terras, oprit, tuinpad, borders, bloemperkjes of trapje de ultieme Finishing touch geven.Bovendien zijn deze ideaal om hoogteverschillen op te vangen. De multifunctionele U- en L-stenen kan je dan weer voor zowel zitbanken,bloembakken,traptreden als keerwanden gebruiken.

www.marshalls.be

www.marlux.be

www.ebema.be

De IN-LITE verlichting maakt buiten bijzonder.

Buiten is bij uitstek de plek om energie op te doen en te genieten van het leven.Met buitenverlichting kun je 24/7 en in ieder seizoen genieten van je tuin of terras. We helpen je graag je buitenruimte bijzonder te maken .

www.in-lite.be